Geef een Bronsgroen cadeau-aandeel als duurzaam geschenk

Geef een Bronsgroen cadeau-aandeel als een uniek en duurzaam geschenk voor diverse gelegenheden zoals een communie, verjaardag of geboorte waar zowel mete-, pete- of kleinkinderen vele jaren plezier aan kunnen beleven.

Dit cadeau is niet alleen waardevol op het moment van geven, maar draagt ook bij aan een groene toekomst en groeit mee. Een cadeau-aandeel van Bronsgroen cv is meer dan een geschenk; het is een bijdrage aan de noodzakelijke energietransitie. Hiermee geef je jouw dierbaren een toekomst vol groene energie en kunnen ze bovendien jaarlijks genieten van een uitgekeerd dividend dat meer opbrengt dan een spaarboekje!

Wacht dus niet langer en koop nu je cadeau-aandeel!

Vul eerst alle gegevens van jezelf in (Opdrachtgever) op ons aanvraagformulier en geef aan hoeveel aandelen je wil schenken.

Klik vervolgens het veld ‘Begunstigde anders dan opdrachtgever’ aan.

Vul daarna de gegevens van de begunstigde in; de persoon aan wie je één of meerdere aandelen wil schenken. Weet je het rekeningnummer voor latere dividenduitkering niet? Vul dan je eigen gegevens in. Dit kan later probleemloos worden aangepast.

Zorg ervoor dat het een verrassing blijft!

Als je jouw geschenk als verrassing wil behouden, vul dan jouw eigen e-mailadres in in de sectie ‘begunstigde’. Zo wordt alle informatie, inclusief de certificaten, eerst naar jou gestuurd.

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een e-mail.