Investeer nu mee in de burgerwindmolen in Juprelle!

Coöperanten wonende in het arrondissement Tongeren kunnen investeren in de windmolen net over de taalgrens in Juprelle, via de B.V. Aux Vents de Liège . Hiervoor dient u wel reeds vier aandelen te hebben. Vervolgens kan u dan investeren in de speciaal hier voor opgerichte . We zijn trots dat we de taalbarrière hebben doorbroken en ook de Vlamingen mee kunnen laten investeren.

Coöperanten die aan de voorwaarden voldoen kunnen intekenen kan best via deze link: https://coophub.rescoop-wallonie.be/register/AVL

Deze site is jammer genoeg in het Frans. Voor hulp bij de vertaling en het invullen kan U steeds mailen naar bart.vanderlee@bronsgroen.be met uw telefoonnummer en enkele momenten dat we U mogen contacteren.

Samenwerking met Hesbenergie is helemaal rond

Het project in Juprelle staat nu helemaal in de stijgers. Na een fijne samenwerking met Hesbenergie en een een traject van vele jaren om al de nodige vergunningen binnen te halen, hebben we nu samen de B.V. Aux Vents de Liège gestart om de coöperanten rechtstreeks te kunnen laten participeren. De bouw zou nog voor de zomer moeten starten zodat de burgerwindmolen op de taalgrens tegen volgende zomer zou kunnen draaien.

Meer info vind u hier.

windenergie investeren bronsgroen
windenergie