Kapitaalsoproep

Investeer mee in de toekomst van Limburg en doe mee aan de 8.000 x 125 campagne van Bronsgroen!

Burgerenergiecoöperatie Bronsgroen nodigt jou uit om deel uit te maken van een uniek en revolutionair project: de bouw van de eerste Limburgse coöperatieve windturbine in KMO-zone Kieleberg in Bilzen. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst en een schoner milieu voor ons allemaal!

We staan voor grote uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en energievoorziening. Met deze 8.000 x 125 campagne willen we samen met 8.000 Limburgers 1.000.000 euro ophalen om een krachtige stap te zetten richting een groenere toekomst. Door elk minimaal 125 euro te investeren, word jij mede-eigenaar van een 100% coöperatieve windturbine die groene stroom opwekt in onze regio.

1. Draag bij aan duurzame energie

Jouw investering helpt ons om lokaal groene energie op te wekken voor 2.700 gezinnen, wat jaarlijks bijdraagt aan de vermindering van 2.000 ton CO2-uitstoot en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Samen maken we Limburg groener en duurzamer.

2. Ontvang rendement op je Investering

Als investeerder profiteer je van een aantrekkelijk rendement. Je draagt niet alleen bij aan een betere wereld, maar je investering levert je ook financieel voordeel op via de uitkering van een jaarlijks dividend

3. Invloed en betrokkenheid

Door te investeren in Bronsgroen en specifiek in deze windturbine, krijg je zeggenschap over al onze hernieuwbare energieprojecten. Je wordt mede-eigenaar en hebt inspraak in de beslissingen die we nemen. Samen bouwen we aan een energievoorziening die écht van ons is; voor en door (Lim)burgers.

1. Aanmelden: Schrijf je in via ons eenvoudige aanmeldingsformulier op de website.

2. Investeren: Maak je investering van 125 euro over en word officieel lid van de coöperatie.

3. Mee beslissen: Kom naar de Algemene Vergadering en beslis mee over de toekomst van onze energievoorziening.

4. Profiteren: Geniet van de voordelen van jouw investering en draag bij aan een duurzame toekomst.

Samen kunnen we Limburg groener en duurzamer maken. Sluit je aan bij onze gemeenschap van bewuste burgers en investeer in de toekomst van onze provincie. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil.

Meld je nu aan en bouw samen aan jouw windturbine!