LDC Hogevijf Hasselt (PV)

Het Lokaal Dienstencentrum in Hasselt is een open huis waar iedereen terecht kan voor informatie, ontspanning, vorming, recreatie en ontmoeting. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals taal, dans- of computercursussen of informatienamiddagen. Je kan er ook gewoon een babbeltje slaan met één van de vele vrijwilligers. Tijdens de week kan je dagelijks genieten van een lekkere maaltijd aan een democratische prijs. 

Samen met Stad Hasselt en installateur G&D Energy, plaatste Bronsgroen hier een zonnepaneleninstallatie van 58 kWp. De groene stroom zal in de eerste plaats in het gebouw zelf gebruikt worden. De overtollige stroom zal Bronsgroen via Ecopower aan haar coöperanten aanbieden. Het project kadert in een samenwerking met het Vlaams energiebedrijf (VEB).

Projecteigenschappen:

  • Aantal panelen: 156
  • Totaal vermogen: 57,72 kWp
  • Verwachte jaaropbrengst: 52.000 kWh
  • Installateur: G&D Energy
  • Gebouweigenaar: Stad Hasselt
Op het dak van het lokaal dienstencentrum werden 156 zonnepanelen geplaatst.

Wil je mee investeren in deze zonnepanelen-installatie? Word dan coöperant van Bronsgroen!

Wil je mee je schouders onder Bronsgroen zetten? Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om de coöperatie verder uit te bouwen. Meer info

Wil je als openbaar bestuur ook samenwerken met Bronsgroen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via info@bronsgroen.be.