Gepland: zonnepanelen op Ontmoetingscentrum Godsheide

Over het project

Bronsgroen cvba-so presenteert met trots haar nieuwste duurzame project: een zonnepanelen-installatie van maar liefst 118 zonnepanelen op het Ontmoetingscentrum Godsheide. Met dit initiatief zetten we opnieuw een stap richting een groenere toekomst, waarbij lokale gemeenschapscentra profiteren van moderne, duurzame energieoplossingen.

Projectdetails:

  • Locatie: Ontmoetingscentrum Godsheide, Hasselt
  • Aantal zonnepanelen: 118
  • Verwachte jaarlijkse energieopbrengst: 38.866,25 kWh

Over Bronsgroen cvba-so

Bronsgroen cvba-so is een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk. Onze missie is het bevorderen van duurzame energieoplossingen in onze gemeenschap. Door te investeren in hernieuwbare energieprojecten zetten we ons in voor een beter milieu en helpen we lokale gemeenschappen in de transitie naar groene energie. Als coöperatieve onderneming worden onze beslissingen gedreven door onze leden, de burgers, die actief deelnemen en delen in de vruchten van onze inspanningen.

Over Ontmoetingscentrum Godsheide

Ontmoetingscentrum Godsheide is een levendige ontmoetingsplek in Hasselt, waar inwoners en bezoekers samenkomen voor diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten. Het centrum staat symbool voor gemeenschap, verbinding en cultuur. Door te investeren in duurzame technologieën zoals zonnepanelen toont Ontmoetingscentrum Godsheide zijn toewijding aan een duurzame toekomst en versterkt het zijn positie als voorloper in gemeenschapsinitiatieven.


Geplaatst

in

door

Tags: